ANSÖK HÄR

Unga Själar startades upp 2o16 som en ideell förening och kommer under sitt första verksamma år söka efter deltagare runt om i olika skolor. För att hitta barn och ungdomar som vill vara en del av vår organisation och behöver vårt stöd har vi kontakt med kommuner, skolor och socialtjänst. Till en början kommer vi kunna erbjuda vägledning och ekonomiskt stöd till mellan 3-8 personer.

När det gått ett år kan du ansöka om stöd igen om du är i fortsatt behov, däremot kommer vi prioritera nyansökningar eftersom vi vill att så många som möjligt ska få vara en del av vårt projekt. I takt med att organisation växer kommer vi också försöka utöka platserna.

Varje ansökan behandlas individuellt.

 För att kunna få ekonomiskt stöd från unga själar behöver du uppnå alla eller några av dessa punkter.
  • Du går i skolan och har en godkänd närvaro.
  • Din ansökan är undertecknad av din vårdnadshavare om du är under 18 år.
  • Hushållet du bor i är i behov av viss ekonomisk hjälp.
  • Du lever med en ensamstående vårdnadshavare.

Vi tar emot ansökningar från alla under 18 år men kommer prioritera de ansökningar som innehåller en eller flera av punkterna ovan. Individuella bedömningar av varje ansökan görs och vi återkommer alltid med besked, oavsett om det är ett ja eller nej.

 Maxbeloppet du kan ansökan om är f 2000 kr per år. Detta belopp kan komma att regleras beroende på hur mycket pengar som finns att tillgå inom föreningen.

I ansökan ska du bifoga med:
 Tänk på att du måste fylla i alla uppgifter  för att vi ska kunna bedöma din ansökan.

Klicka här för att ladda ner ansökan om stöd.


Du kan skicka din ansökan till:

usfnu@outlook.com 

eller skicka den via post till

Faduma Mohamed

Älvsåkersgränd 27

125 72 Älvsjö