STÖD OSS

Tack för att du vill vara med och föverkliga ungars drömmar. På den här sidan kan du välja vilket betalsätt som passar dig bäst.

Månadsgivare:

Som månadsgivare är du en stor del att unga själar kan fortsätta förverkliga barns drömmar. Med ditt stöd hjälper du oss att ge barn och ungdomar chansen att skapa nya minnen och nya vänner. Du bestämmer själv hur stor summa du vill skänka varje månad.

Det går även bra att göra engångsinsättningar via bankgironummer 5160-0625

Swish:

Swish är ett snabbt och enkelt sätt för dig att att bidra med hjälp. Du väljer ett valfritt belopp som du vill skicka till Unga Själar. Genom att swisha godkänner du att Unga Själar får kontakta dig.  Vi följer personuppgiftslagen.

Du skickar ditt valfria belopp till nummer 123 603 81 03 via appen Swish.

*endast 2,50 kr av summan du skänker går till avgifter till leverantörer.

Bli medlem

Vi behöver dig. Som medlem bidrar du till att Unga Själar finns och har en fungerande organisation som snabbt kan agera så att hjälpen kommer fram. Du kan även vara med och tipsa om hur och vad vi kan hjälpa unga med. Personligt engagemang krävs för att vi ska kunna bli större och arbeta bredare. Som medlem tar du ställning – och ansvar för vårt ändamål. Vi tror på att tillsammans gör vi skillnad.

Medlemsavgiften är 200 kronor per kalenderår.

Tipsa gärna dina vänner så att vi kan nå ut och hjälpa fler unga.