VÅRA EVENEMANG

Under årets gång anordnar vi aktiviteter utifrån barn och ungdomars önskemål. Dessa önskningar göra direkt till oss ledare eller via våra sociala kanaler. Vi anordnar exempelvis fotbollsturneringar, dansworkshops, tjejhäng, övernattningar, utflykter samt andra aktiviteter som våra unga själar önskar om.

Varje år arrangera vi ett insamlingsevent  som blir ett tillfälle för oss att samla in bidrag och dela information om Unga Själar till engagerade. Evenemangen ska fungera som en tillställning som bryter från vardagen i en positiv anmärkning för både engagerade och unga.

Dörrarna är öppna för alla och det ska bjudas på föreställningar som kommer att innehålla framträdanden från unga talanger i form av dans, sång och poesiläsning samt  uppträdanden från artister. Fotoutställningar av fotografer, fikaförsäljning, försäljning av plagg med Unga Själars tryck är exempel på kvällens upplägg.  Vi vill kunna bjuda på minnesrika aktiviteter och evenemang som förenar unga och vuxna. Tillsammans kan vi uppfylla unga själars önskningar!


 

  

 

 

 

     

 

Ingen fotobeskrivning tillgänglig.

2

live-2

  

Ingen fotobeskrivning tillgänglig.Ingen fotobeskrivning tillgänglig.

affisch