STÖTTA VÅRA UNGA SJÄLAR

Alla  gåvor är viktiga, stora som små för att förverkliga ungas drömmar.  Tack för ditt stöd!  Nedan har du tre alternativ du kan välja   för att stötta oss på det sättet som passar dig bäst. 

Vi behöver dig!

Vi behöver dig. Som medlem bidrar du till att Unga Själar finns och har en fungerande organisation som snabbt kan agera så att hjälpen kommer fram. Du kan även vara med och tipsa om hur och vad vi kan hjälpa unga med. Personligt engagemang krävs för att vi ska kunna bli större och arbeta bredare. Som medlem tar du ställning – och ansvar för vårt ändamål. Vi tror på förändring och det kan vi göra tillsammans. Medlemsavgiften är 200 kronor per kalenderår. Tipsa gärna familj och vänner så att vi kan nå ut till flera och hjälpa fler unga. 

Swish

Swish är ett snabbt och enkelt sätt för dig att att bidra med hjälp. Du väljer ett valfritt belopp som du vill skicka till Unga Själar. Genom att Swisha godkänner du att Unga Själar får kontakta dig. Vi följer personuppgiftslagen. Du skickar ditt valfria belopp till nummer:  123 603 81 03  VIA APPEN SWISH. Endast 2,50 kr av summan du skänker om går till avgifter till leverantörer. 

Månadsgivare

Som månadsgivare är du en stor del av att unga själar kan fortsätta förverkliga barns drömmar. Med ditt stöd hjälper du oss att ge barn och ungdomar chansen att skapa nya minnen och nya vänner. Du bestämmer själv hur stor summa du vill skänka varje månad. Det går även bra att göra engångssättningar via BANKGIRONUMMER  5160-0625

Skänk en gåva till våra unga själar

Skicka ditt valfria belopp till vår
bankgirot eller swish nummer

Våra kära sponsorer