Unga själar 2019

Året inleds med ett beviljat verksamhetsbidrag från Gålöstiftelsen och vår önskan om ett tillägg från 50 000 kr till 100 000 kr godkänns.

I samarbete med Eftis, en fritidsverksamhet på Bredängsskolan,
anordnade vi en fotbollsturnering i Bredängshallen för mellanstadieelever.
Vi hade deltagare från Axelsberg, Fruängen, Bredäng och  Mälarhöjden som var med och spelade. 
Genom att vi hade kontakt med närliggande skolor kunde vi få till en riktigt bra turnering mellan skolorna.

Detta år hade Aladdin premiär på biosalongerna och tidigt fick vi många förfrågningar kring ett biobesök för att få se denna film på den stora skärmen. Det var ännu en önskning som vi gladligen ville uppfylla.
Tjugo av våra unga själar fick chansen att se denna film och vid filmens slut jublade våra deltagare av skratt och applåder.
Det var ett lyckat biobesök!

Detta år erbjöds tolv av våra unga själar kolloplatser på Ängsholmen via vårt samarbete med KFUM Ängsholmen. 

Söndagen den 19 maj var det fest i Östberga!
År 2018 vann Unga Själar Stockholm stads trygghetspris tillsammans med nio andra föreningar i Östberga. Tillsammans hade vi en Vårkarneval i Östberga med där det hölls föreställningar och massa annat skoj!

Dress for Success Stockholm hade tillsammans med Gina Tricot, bjudit våra unga själar till ett jobbmingel för tips och råd kring framtida arbetsintervjuer. Många unga har dessvärre svårigheter att hitta jobb och Dress for Success vill därför ge unga kvinnor möjligheten att få in en fot i arbetslivet. Under eventet fick en av våra unga själar vinna en betald praktikplats på Gina Tricot. Det var vi tacksamma över!

Tillsammans med Cristina på House Of Shapes fick våra unga själar chansen att få delta under en Latino Cardio dansworkshop på anläggningen. Vi hade 20 deltagare som var med och dansade. Efter all dans blev det energipåfyllning och det gjorde vi genom att bjuda på mat.

Vårt tredje insamlingsevent var nu i full ös och den lokala tidningen "Tidningen Årsta Enskede" valde att s​kriva en liten spalt om oss och vårt kommande event.

Detta år blev vårt tredje år för vårt insamlingsevent och vi hade bestämt tid och datum för eventet.
Postern trycktes av våra samarbetspartners Pixel Palace och affischerna hängdes upp runt om i hela Stockholm.

Tillsammans med Newroz Bredäng anordnade vi en fotbollsturnering i Bredängshallen. Detta var ett önskemål från barn och ungdomar från området. 

Det var återigen dags för vårt årliga höstlovsövernattning som enligt många av våra unga själar är höjdpunkten av året. Vi hade, tillsammans med 20 deltagare, två helt underbara dagar på Ängsholmen och vi hade dessutom ett treårsfirande på ön.

Tidigt under starten av Unga Själar inledde vi ett samarbete med Hammarby IF och våra familjer fick chansen att uppleva Hammarby matcher via vårt samarbete. En tid senare, efter att vi hade inlett vårt samarbete, fick vi ett önskemål om våra unga själar ska få uppleva en match tillsammans med oss ledare. Detta var något som vi såg som ett perfekt tillfälle eftersom​ att vi hade en kommande match som skulle ske några veckor fram. Vi hade med oss tjugo unga själar som deltog under matchen och tillsammans hade vi en fantastisk upplevelse!

Hösten år 2019 fick 30 av våra unga själar chansen att få sitta som publik under TV4 Idol sändningen. Vi hade en buss som hämtade oss från Spånga Station och när vi var framme i Idol Studion hade vi trettio reserverade platser mer Unga Själars namn på. Detta var en upplevelse som vi aldrig kommer att glömma och många av våra unga själar uttryckte dessutom att det var den bästa kvällen de någonsin hade haft. Ett stort tack till TV4 Idol som möjliggjorde en sådan fantastisk kväll!

Skänk en gåva till våra unga själar

Skicka ditt valfria belopp till vår bankgirot eller swish nummer

Våra kära sponsorer